H. Doopsel

Na de geboorte van een kind willen de ouders vaak dat hun zoon of dochter in de geloofsgemeenschap wordt opgenomen door het sacrament van het doopsel.
Onder leiding van een van de parochiepriesters uit ons dekenaat kunt u zich samen met andere ouders voorbereiden, discussiëren, ervaringen uitwisselen en naar de mening van anderen luisteren. Deze avonden vinden plaats op de 1e dinsdag van de maand in Hunsel in de parochiezaal naast de kerk en op de 3e donderdag in Haelen in het parochiecentrum naast de kerk. Aanvang telkens om 20.00 uur.
Na contact met de parochie wordt een afspraak gemaakt voor een gesprek met de priester en om de viering voor te bereiden.
U kunt zich aanmelden via Pastoor Vankan tel. 0465-475372 of bij Edwin Wijers tel. 0495-651237.

Schema van de doopzondag per parochie:
1e zondag van de maand     Heythuysen    Pastoor Vankan
2e zondag van de maand     Baexem           em. Deken Willemssen
3e zondag van de maand     Kelpen-Oler    Pastoor Vankan
4e zondag van de maand     Leveroy           Pastoor Vankan

Per 1 januari 2016 wordt er een bijdrage gevraagd van € 35,00 voor een doopviering.