Cluster Tabor

Vanaf maart 2014 zijn de parochies Heythuysen, Baexem. Grathem,
Kelpen-Oler en Leveroy gaan samenwerken onder een kerkbestuur, waarin van iedere parochie twee bestuursleden vertegenwoordigd zijn.
In alle parochies zijn er kerngroepen die zorgen en meedenken over de plaatselijke parochiegemeenschap.
De voornaamste reden van samenwerking is het priestertekort, maar ook het verdelen van andere taken zoals uitvaarten, het voorbereiden van de eerste H. Communie en het H. Vormsel op scholen.
Zo worden o.a. de verschillende tarieven die in de parochies worden gehanteerd met elkaar overeengekomen. Ook wordt beoordeeld welke voorzieningen en werkgroepen er in de diverse parochies zijn.
Parochianen die zitting willen nemen in een kerngroep of kerkbestuur zijn van harte welkom. Neem hiervoor contact op met pastoor Vankan of een van de kerkbestuursleden.
De Cluster-nieuwsbrief is ook digitaal te ontvangen. Aanmelden op:
nicolaasparochie@kpnmail.nl
o.v.v. naam–mailadres-woonplaats
Aanvangstijden H. Missen in Cluster Tabor:
Op zaterdag: 18.00 uur te Kelpen-Oler in de even weken
18.30 uur te Heythuysen